Υπηρεσίες

Αλυσίδα Λιανικής


Η Σπιτική Κουζίνα διανύει σήμερα τον 7ο χρόνο λειτουργίας της. Ξεκίνησε ως το πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με δήμους στην Ελλάδα, και σταδιακά άρχισε να επεκτείνεται αυτόνομα και ανεξάρτητα. Σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με την καθημερινή παροχή σπιτικού φρεσκομαγειρεμένου φαγητού. Οι γεύσεις προέρχονται από αυθεντικές συνταγές παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας όπως τις προτείνουν εδώ και χρόνια Ελληνίδες νοικοκυρές. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται επιλέγονται σε συνεργασία με τους καλύτερους συνεργάτες στην Ελλάδα.

Βασικό συστατικό επιτυχίας της Σπιτικής Κουζίνας είναι ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και τιμής. Ήδη λειτουργεί με επιτυχία σε 26 τοποθεσίες στην Αττική με τη μέθοδο του franchise (δικαιόχρηση) και εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά. Σύντομα, άλλα τρία καταστήματα Σπιτική Κουζίνα θα ανοίξουν τις πόρτες τους στην Αθήνα.

Η Σπιτική Κουζίνα έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό και μαζί του δυο βραβεία στα ESTIA AWARDS 2020, ανάμεσά τους και αυτό για καλύτερη Ελληνική Γεύση (κατηγορία Greek Dining).


Σύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Ο Όμιλος SALAS S.A. διαθέτει έμπειρο, συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης ανθρώπινο δυναμικό, υψηλής εξειδίκευσης & τεχνογνωσίας, άριστες κτηριακές υποδομές & δίκτυο διανομής με στόλο 50 φορτηγών / ψυγείων