Εταιρικά Νέα

Σχολικά Γεύματα σε σχολικές μονάδες Α'Βάθμιας Εκπαίδευσης

7 Ιανουαρίου, 2020 |


Η εταιρία μας, ως πρωτοπόρος στο χώρο της μαζικής εστίασης, είναι αρωγός και συμμετέχει ενεργά από τα πρώτα βήματα του έργου που αφορά τη σίτιση των μαθητών στα Δημόσια σχολεία. Σήμερα εξυπηρετούμε πάνω από 50 σχολεία σε 5 Δήμους της Αττικής προσφέροντας καθημερινά περισσότερα από 8.500 πλήρη γεύματα στους μαθητές.

Πιστεύουμε στη βιωματική εκπαίδευση με γνώμονα έναν υγιεινό τρόπο ζωής, εκπαιδεύοντας κι εμείς από την πλευρά μας τα νέα παιδιά, με απώτερο σκοπό την μύηση της σωστής, υγιεινής μεσογειακής διατροφής στην καθημερινότητά τους. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας σαν εταιρία, η άρτια και πλούσια γεύση σε συνδυασμό με τις θρεπτικές αξίες, τις καθαρές πηγές βιταμινών και ενέργειας, ώστε το φαγητό που φτάνει στα παιδιά να είναι φρεσκομαγειρεμένο και ποιοτικό, ακριβώς όπως το σπιτικό.

Η σίτιση που αναλαμβάνουμε βασίζεται στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής που έχει αποδειχθεί ως μια εκ των πιο ευεργετικών και σημαντικών αξόνων για την σωματική και ψυχική υγεία του οργανισμού.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δίνουμε τα κατάλληλα εφόδια στα παιδιά ώστε να διαπιστώσουν από μόνα τους τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή με ποικιλία σε πρώτες ύλες στα πάνω από 10 διαφορετικά γεύματα, σαλάτες και ορεκτικά κάθε εβδομάδα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Για εμάς, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί την
ηθική πυξίδα που οδηγεί στη χάραξη της μελλοντικής μας πορείας.