Η Εταιρία

Εγκαταστάσεις


Οι εγκαταστάσεις μας εκτείνονται σε κτιριακές μονάδες συνολικού όγκου πάνω από 30.000 κυβικά μέτρα.

Διαθέτουμε εγκαταστάσεις με βάση:

  • Γεωγραφική Διαλογή – Ηπειρωτική και νησιωτική ελλάδα – εξυπηρέτηση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρίας.
  • Διαλογή ανάλογα τη δραστηριότητα.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΊ ΧΏΡΟΙ

Μικρές και ευέλικτες παραγωγικές μονάδες που πληρούν την ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία με την παραγωγή αποθήκευση και διάθεση προϊόντων κρύας και ζεστής κουζίνας.

Οι μονάδες παραγωγής μας έχουν ελεγχθεί, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ο οποίος είναι και το μόνο όργανο  σε σύνδεση με τα ενιαία Ευρωπαικά Όργανα για τη διακίνηση των προϊόντων στην Ευρωπαική Ένωση. Κάθε παραγωγική μονάδα φέρει μοναδικό κωδικό (IMP),  που καθιστά την εταιρία μας ικανή να διακινεί προϊόντα τόσο στην ευρωπαική, όσο και στη διεθνή αγορά.

Διατηρούμε πέντε μονάδες τροφοδοσίας πελατών με σύχγρονες και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα.

ΣΤΟΛΟΣ

Κατέχουμε στόλο με 25 πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες βεβαιώσεις από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία αλλά και τις κατά τόπου κτηνιατρικές υπηρεσίες, καθιστώντας έτσι το στόλο μας σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ύστερα από τις ενδεδειγμένες ετήσιες επιθεωρήσεις των ελεγκτικών αρχών.

 

Εξειδίκευση & σύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Ο Όμιλος SALAS S.A. διαθέτει έμπειρο, συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης ανθρώπινο δυναμικό, υψηλής εξειδίκευσης & τεχνογνωσίας, άριστες κτηριακές υποδομές & δίκτυο διανομής με στόλο 50 φορτηγών/ψυγείων