Η Εταιρία

Το όραμά μας


Σταθερή ποιότητα

Διαθέτουμε ειδική εξειδικευμένη ομάδα διαχείρησης ποιότητας που διεξάγει αυστηρούς ελέγχους καθ΄όλη τη διάρκεια και τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής των προιόντων μας, από τις πρώτες ύλες, ως την κατανάλωση, διασφαλίζοντας την συνέπεια στην ποιότητα των προιόντων μας. 

Πιστοποίηση και Ασφάλεια

Η ασφάλεια και η υγιεινή αποτελούν πρωταρχική μέριμνά μας. Στις εγκαταστάσεις μας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, από τους χώρους παραλαβής και αποθήκευσης, μέχρι τους χώρους παραγωγής και διάθεσης, τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις και διαδικασίες βάσει πιστοποιήσεων.

Οικονομική αποδοτικότητα

Δουλεύουμε με τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ελλάδα και εντυπωσιακά μεγάλες ποσότητες παραγγελιών. Αυτό μας επιτρέπει οι τιμές μας να είναι οικονομικά συμφέρουσες, μειώνοντας το κόστος παραγωγής και κατ΄επέκταση την τελική τιμή έτοιμου προϊόντος.

Γεωγραφική κάλυψη

Σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, διεκπαιρεώνουμε εξ΄ολοκλήρου (παρέχουμε το εργατικό δυναμικό, διαμορφώνουμε τις εγκαταστάσεις, παράγουμε και διανέμουμε τα προιόντα) συμβάσεις με οργανισμούς καθώς και μεμονωμένους φορείς και εταιρίες, υπό την επιτήρηση εξειδικευμένων project και area managers.

Καλή διατροφή, καλή Ζωή

Παρέχουμε στους πελάτες μας αναλυτικές πληροφορίες για τα τρόφιμα και τα γεύματα, με διατροφική ανάλυση και πληροφορίες για αλλεργιογόνα. Η πρωτοβουλία μας «Καλή διατροφή, καλή Ζωή» συνδράμει στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και προάγει τις υγιεινές επιλογές διατροφής για όλους. 

Κοινωνική Ευασθησία

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας, αποτελείτε αρωγό στην υπόσχεσή μας για συνεχή προσφορά και στήριξη, όπου υπάρχει ανάγκη. Σεβόμαστε το περιβάλλον, τους συνανθρώπους και τους εργαζομένους μας και δίνουμε ίσες ευκαιρίες εργασίας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Εξειδίκευση & σύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Ο Όμιλος SALAS S.A. διαθέτει έμπειρο, συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης ανθρώπινο δυναμικό, υψηλής εξειδίκευσης & τεχνογνωσίας, άριστες κτηριακές υποδομές & δίκτυο διανομής με στόλο 50 φορτηγών/ψυγείων